Wat is Smartdoel.nl?

Home  >>  Algemeen  >>  Wat is Smartdoel.nl?

Wat is Smartdoel.nl?

On July 6, 2014, Posted by , In Algemeen, With No Comments

Smartdoel.nl is een programma waarbij de vastlegging van de leerlingbegeleiding wordt gedigitaliseerd. Iedere leerling, docent en mentor heeft een eigen account waarmee hij of zij kan inloggen. Dit account is gekoppeld aan het e-mail adres van de betreffende persoon, zodat er makkelijk en snel contact kan worden gelegd tussen de leerling, docent en mentor.

De leerling kan ieder moment van het schooljaar een leerdoel opstellen. Deze leerdoelen zijn verdeeld in drie categorieën: kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer het leerdoel betrekking heeft op een schoolvak, wordt de betreffende vakdocent aan dit doel gekoppeld. Wanneer dit gebeurt, krijgt niet alleen de mentor, maar ook de docent een notificatie via e-mail. De docent geeft feedback op het actiedoel en de bijhorende acties en beoordeelt of het een realistisch en haalbaar doel is voor de betreffende leerling. De mentor heeft dezelfde rechten gedurende dit proces. Op het moment dat de docent het actiedoel heeft goedgekeurd, kan de leerling hiermee aan de slag.

Leave a Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien