Het formuleren van leerdoelen

Home  >>  Algemeen  >>  Het formuleren van leerdoelen

Het formuleren van leerdoelen

On July 6, 2014, Posted by , In Algemeen, With No Comments

Het formuleren van de actiedoelen is gebaseerd op de SMART criteria. Iedere leerling heeft een maximum aantal van 5 leerdoelen, die hij of zij zelfstandig formuleert. Met behulp van feedback van de gekoppelde persoon, ontstaat een concreet en haalbaar actiedoel waaraan de leerling kan werken.
De leerling formuleert eerst zelfstandig maximaal vier acties die hij of zij moet uitvoeren om het gewenste doel te bereiken. De gekoppelde begeleider ontvangt een notificatie via e-mail wanneer de leerling een actiedoel heeft opgesteld, zodat hij of zij feedback kan geven op het actiedoel en de bijhorende acties. De docent of mentor kan het voortgangsbalkje bewerken, zodat de leerling ziet dat hij of zij voortgang heeft geboekt.

Leave a Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien